Renovering - Hv​ad skal du vælge, glatte vægge eller tapet?

Glatte vægge og lofter er mest moderne, når det kommer til renovering af rum.

Før i tiden var det tapet man brugte men glatte flader sikrer det rigtige underlag, uanset om du vælger hvide vægge, vægge i farver eller en enkelt væg i mønstret tapet, glatte vægge har mange fordele.

Hvis du vil have nogle farver på dine vægge, ser dette pænest ud når de er helt lige og glatte, lige så snart du vælger en farve på vægfladen lægger du mærke til vægfladen på en helt anden måde, du vil nu lægge mærke til underlaget meget mere, grimme spartlinger, samlinger, knopper mm. derfor igen skal du have lavet nye vægflader er det en god investering at få en professionel maler til at lave arbejdet for dig.

Hvis du er boligejer skal du helt klart vælge de vægflader som du synes er

pænest men måske begrænse det, for du skal også tænke på at der måske

kommer en dag hvor du skal sælge din bolig, så er det vigtigt at du du rammer flertallet og flertallet i dag vælger glatte vægge, ergo din boligs værdi stiger i takt med at nye købere ikke straks tænker at der vil være en udgift til maler.

Vi anvender og anbefaler altid en let slibbar spartelmasse, der er nem at slibe i og nem at spartle med, en der hverken er for tynd eller tyk i konsistensen og en der ikke synker.

Det er ikke kun vigtigt at være dygtig til at fuldspartle, men når de spartlede flader skal slibes med girafsliberen kræver det en dygtig erfaren maler der ved i hvilken vinkel og på hvilken måde han skal holde girafsliberen for at væggene skal blive glatte og lige, også ved lysindfald, og det er her hvor det er meget vigtigt at få fat på en maler der har denne evne og erfaring.

Vi er medlem af DI

Vi er medlem af Byg Garanti

Besøg os på Facebook

Sommerkampagne

Med vores gode priser og høje kvalitet kan vi hjælpe dig med netop din opgave

Privatkunder

Er du en privatkunde skal du klikke her

Virksomheder

Er du en virksomhed skal du klikke her

Institutioner

Er du fra en institution skal du klikke her