Facaderenovering - Dygtige Malere - Mange Års Erfaring - Kontakt Os

Vi har gennem en årrække specialiseret os i facaderenovering for private og erhvervsdrivende på hele sjælland. Ring til os på 42 42 23 48, eller udfyld vores kontaktformular.

MEGET FORNUFTIGT PRISLEJE​


Den kompromisløse kvalitet, en effektiv arbejdsgang og lave priser gør os meget konkurrencedygtige ved langt de fleste projekter. Du vil imidlertid aldrig opleve, at vi sætter prisen så lavt, så vores faglighed kompromitteres. Vores absolutte førsteprioritet er, at du får en løsning, som du er glad for mange år frem I tiden.

FACADERENOVERING FOR PRIVATE OG ERHVERV​


Hos Malerfirmaet Nybo Rasmussen har vi forskønnet mange villaer og butiks-facader gennem årene, alt fra private hjem I Helsingør til kontorbygninger på københavn. Vi går til alle opgaver med samme høje engagement og håndværksmæssige knowhow; vi vælger altid de bedste løsninger og arbejder kun med de bedste materialer.


GIV HUSET ET PIFT MED FACADERENOVERING​


Det føles næsten som at få et helt nyt hus,

når vi har udført en grundig facaderenovering. 

Huller og revner er blevet spartlet ud, farven stråler knivskarpt og bygningen fremstår yderst præsentabel. Det er et berigende indslag i hverdagen, når man kommer hjem til et flot hus. Kvalitets niveauet for en facaderenovering er ret let at bedømme, da alle med det samme kan se resultatet, og det passer os fint.​​

SÆRLIGT FOKUS PÅ MILJØVENLIGE PRODUKTER​


Hos Malerfirmaet Nybo Rasmussen anvender vi kun markedets førende produkter - og så vidt det er muligt, bruger vi altid allergi- og miljøvenlig maling og pudsemateriale. Det betyder meget for os, at vi kan levere flotte resultater, samtidig med at vi passer på miljøet.

Lad os tag en uforpligtende snak om dit projekt – giv os et kald på tlf. 42 42 23 48.

Hos Malerfirmaet Nybo Rasmussen har vi altid fokus på det gode håndværk. Vi er fleksible og løser alle opgaver inden for malerfaget - for såvel erhvervskunder som private. Fortæl os om dit projekt, så giver vi et uforpligtende tilbud.​

Vi er medlem af DI

Vi er medlem af Byg Garanti

Besøg os på Facebook

Sommerkampagne

Med vores gode priser og høje kvalitet kan vi hjælpe dig med netop din opgave

Privatkunder

Er du en privatkunde skal du klikke her

Virksomheder

Er du en virksomhed skal du klikke her

Institutioner

Er du fra en institution skal du klikke her