Institutioner - Stabile Malere - Gode Priser - Venlig Kundeservice

Vi har stor erfaring med løsning af alle typer maleopgaver for institutioner. Vi har meget konkurrencedygtige priser og giver gerne et uforpligtende tilbud på jeres projekt. Ring, skriv eller udfyld vores kontaktformular.

SMIDIG OG LYDHØR SERVICE​


Det er uden tvivl sin sag, at skulle planlægge håndværkerbesøg i en travl institution. Derfor er vi meget fleksible i forhold til tidspunkter, hvilket betyder at vi gør vores absolut yderste for at opfylde dine ønsker og udføre arbejdet, så det generer jeres hverdag mindst muligt. Vi tilpasser os til de givne vilkår og hvis vi skal føre penslen, mens der står 10 børnehaveunger og spørger til vores yndlingsfarve, så tager vi det med et smil.

VI PRIORITERER MILJØ- OG ALLERGIVENLIGE PRODUKTER​


Hos Malerfirmaet Nybo Rasmussen anvender vi udelukkende markedets førende produkter - og så vidt det er muligt, anvender vi altid miljø- og allergivenlig maling. Det ligger os meget på sinde, at være med til at skabe det bedst mulige indeklima for institutionens børn og voksne - samtidig med at vi passer på miljøet.​​


MAGNETFELTER, KRIDTTAVLER OG MEGET ANDET​


Udover de mere traditionelle opgaver, som maling af lofter og vægge, udfører vi en lang række specialopgaver, der kan bidrage med et sjovt, praktisk og anderledes twist til de enkelte stuer og garderober. Vi laver blandt andet mange kridttavler og magnetfelter, der som regel findes funktionelle af de voksne og skægge af børnene.

SOM AT FÅ EN NY INSTITUTION​


Vores dygtige hold af fagfolk kan give din institution et markant løft – både æstetisk og vedligeholdelsesmæssigt. Nymalede vægge og pudsede facader gør underværker for enhver bygning, og det løfter uden tvivl humøret hos både medarbejdere og børn.

Du skal selvfølgelig kun have fat i fagfolkene fra ét firma, selvom du både skal have pudset facaden og malet væggene. Kontakt os på tlf. 42 42 23 48.

Alle Institutioner er velkommen til at kontakte os for tilbud.

Hos Malerfirmaet Nybo Rasmussen har vi altid fokus på det gode håndværk. Vi er fleksible og løser alle opgaver inden for malerfaget - for såvel erhvervskunder som private. Fortæl os om dit projekt, så giver vi et uforpligtende tilbud.


Vi er medlem af DI

Vi er medlem af Byg Garanti

Privatkunder

Er du en privatkunde skal du klikke her

Virksomheder

Er du en virksomhed skal du klikke her

Institutioner

Er du fra en institution skal du klikke her