Maling af gulve og trapper - Uddannede malersvende - Flotte Resultater

Har du brug for professionel hjælp til maling af gulve og trapper, skal du bare kontakte os. Hos Malerfirmaet Nybo Rasmussen har vi nemlig mange års erfaring inden for lige netop disse områder, og det er typisk dem, hvor det er en ekstra stor udfordring for gør det selv-folkene.

I så fald kan vi kontaktes på telefon

42 42 23 48

VÆLG DEN RETTE FARVE MALING TIL GULVET


Der er ikke ret mange, der tænker på, hvordan gulvet påvirker boligens stil og atmosfære, men faktisk har gulvets farve en rigtig stor betydning. Har du allerede malede gulve, er det rigtigt nemt at skifte stil – det er blot at vælge en anden farve maling eller at slibe gulvet ned, så malingen forsvinder.

Gulvets farve kan være altafgørende for et rum, og vi står derfor gerne til rådighed med vores rådgivning omkring farvevalg. Det gælder både i forhold til gulvene, -

men selvfølgelig også i forbindelse med dine vægge og lofter.​

HUSK AT ISTANDSÆTTE TRAPPEN


Trapper er et udsat sted i boligen, da de ofte bliver slidte og mindre kønne at kigge på. Det er ærgerligt, for trappen befinder sig ofte centralt i hjemmet og givet et førstehåndsindtryk af rummet. Det giver blandt andet en forudindtaget mening om det, der gemmer sig inde bag dørene. For eksempel kan en nymalet trappeopgang signalere stil og kvalitet, mens en nedslidt trappeopgang kan signalere dovenskab og mangel på midler.

KONTAKT OS FOR ET GRATIS TILBUD PÅ MALING AF GULVE OG TRAPPER


Vi har mange års erfaring inden for maling af gulve og trapper, og vi giver gerne et uforpligtende tilbud på din opgave. Du skal blot ringe til os på telefon 42 42 23 48

Vi er medlem af DI

Vi er medlem af Byg Garanti

Besøg os på Facebook

Sommerkampagne

Med vores gode priser og høje kvalitet kan vi hjælpe dig med netop din opgave

Privatkunder

Er du en privatkunde skal du klikke her

Virksomheder

Er du en virksomhed skal du klikke her

Institutioner

Er du fra en institution skal du klikke her