Maling af loft og vægge - Erfarene Malere - Vi Levere Flotte Resultater

Har du brug for professionel hjælp til maling af loft og vægge? Rigtig mange danskere begiver sig selv ud i diverse former for malerarbejde i hjemmet, men finder hurtigt ud af, at det er et meget større arbejde, end de havde forventet. Derfor ender de i mange tilfælde med at kontakte os, og det kan du med fordel også gøre, hvis du ønsker at lade en professionel varetage din maling af loft og vægge.

Med vores mangeårige erfaring kan du være helt sikker på at få et smukt og holdbart resultat, når du lader os varetage din maleropgave.​

VI HJÆLPER GERNE MED FARVEVALG


Farver påvirker vores humør samt vores opfattelse af rummets størrelse. Man kan dermed nemt ”snyde” sig til et større rum ved at gøre vægge og lofter hvide, mens man omvendt kan gøre-

rummet mindre og mere hyggeligt ved at bruge nogle mere utraditionelle farver.

I mange år har det været populært med hvide vægge og lofter i de danske hjem, men det er også vores opfattelse, at mange i dag ønsker at gøre noget andet. Det kan for eksempel være at male gulvet i en anden farve, eller at male en enkelt væg. Andre vælger at male hele rum i en pangfarve – mulighederne er mange, men det gælder om at tænke sig om med farverne.

Har du brug for farverådgivning i forbindelse med maling af loft og vægge i dit hjem, skal du endelig bare kontakte os. Vi hjælper gerne med at sætte lidt kulør på dine vægge.

KONTAKT OS OG FÅ ET GRATIS TILBUD PÅ MALING AF LOFT OG VÆGGE​


Ring på telefon 42 42 23 48 eller skriv til e-mail nybo-rasmussen@outlook.dk og få et uforpligtende tilbud på din opgave.

Vi er medlem af DI

Vi er medlem af Byg Garanti

Besøg os på Facebook

Sommerkampagne

Med vores gode priser og høje kvalitet kan vi hjælpe dig med netop din opgave

Privatkunder

Er du en privatkunde skal du klikke her

Virksomheder

Er du en virksomhed skal du klikke her

Institutioner

Er du fra en institution skal du klikke her