Privatkunder - Erfarene Malere - Venlig Service - Professionelt Malerfirma

Vi kan tilbyde alle ydelser inden for malerfaget og har særlig ekspertise i opgaver for privatkunder. Med vores meget fornuftige priser som tungen på vægtskålen, kan vi altid give et meget konkurrencedygtigt tilbud på jeres malerprojekt. Ring, skriv eller udfyld vores kontaktformular.

FLEKSIBEL OG LYDHØR SERVICE​


Det kan være sin sag, at skulle planlægge håndværkerbesøg i en travl hverdag. Derfor er vi meget smidige i forhold til tidspunkter, hvilket betyder at vi gør vores yderste for at opfylde dine ønsker og udføre arbejdet, så det generer jer mindst muligt. Optimalt set kan du aflevere nøglerne om morgenen og komme hjem fra arbejde om eftermiddagen til strålende, nymalede vægge.

KRIDTTAVLER, MAGNETFELTER OG MEGET ANDET​


Udover de mere traditionelle opgaver, som maling af lofter og vægge, udfører vi en lang række specialopgaver, der giver det ekstra personlige touch til et rum. Det kan eksempelvis være kridttavler på børneværelset eller magnetfelter i køkkenet.​

VI VÆGTER MILJØ- OG ALLERGIVENLIGE PRODUKTER​


Hos Malerfirmaet Nybo Rasmussen bruger vi kun markedets bedste produkter - og så vidt det er muligt, anvender vi altid allergi- og miljøvenlig maling. Det ligger os meget på sinde, at skabe det optimale indeklima og samtidig passe på miljøet.

UDVENDIG OG INDVENDIG EKSPERTISE​


Vores dygtige hold af medarbejdere har en solid viden og knowhow inden for såvel indvendige, som udvendige maleropgaver. Det betyder, at du kun skal have fat i fagfolkene fra ét firma, selvom du både skal have pudset facaden og opsat tapet.

Kontakt os på tlf. 42 42 23 48.

Hos Malerfirmaet Nybo Rasmussen har vi altid fokus på det gode håndværk. Vi er fleksible og løser alle opgaver inden for malerfaget - for såvel erhvervskunder som private. Fortæl os om dit projekt, så giver vi et uforpligtende tilbud.

Vi laver malerarbejde på hele Sjælland

Vi er medlem af DI

Vi er medlem af Byg Garanti

Privatkunder

Er du en privatkunde skal du klikke her

Virksomheder

Er du en virksomhed skal du klikke her

Institutioner

Er du fra en institution skal du klikke her